Contact met Kinderopvangapp.be

Verkoop en productinformatie

Kinderopvangapp online contact centrum

Dankzij de moderne techniek is het mogelijk dat onze wizzkids u altijd bijstaan. Wilt u de kinderopvangapp aanschaffen of heeft u een probleem? Kinderopvangapp.be is de ideale plek om contact met ons op te nemen. U kunt ons 24/7 berichten sturen of de kinderopvangapp downloaden van onze site. Telefonisch kunt contact met ons opnemen op werkdagen tussen 9 – 18 uur.

Ervaar de schoolapp

Bekijk en ervaar de kinderopvangapp op uw eigen locatie. Wij komen graag bij u langs om de kinderopvangapp te demonstreren. Vul het onderstaande contactformulier in en wij sturen een van onze wizzkids die alles weet en die alles kan laten zien. U kunt hem of haar alle vragen stellen en al uw veronderstelde app problemen voorleggen. Let op: aan het einde van de dag willen we hem of haar wel graag terug!

Krijg een financiering voor de kinderopvangapp

Kinderopvangapp.be Financial Services biedt financieringen voor het onderwijs. Meer weten? Neemt u dan contact met ons op met onderstaand contactformulier.

Vind wizzkids

Kinderopvangapp.be heeft wizzkids in België en Nederland. Neem contact met ons op middels onderstaand formulier en wij nemen binnen 8 uur contact met u op.

Training & begeleiding

Wilt u voor u en uw medewerkers trainingen en begeleiding? Dit kunt u aanvragen met onderstaand contactformulier. Wij nemen binnen 8 uur contact met u op om hierover afspraken te maken.

Kinderopvangapp ook voor bedrijven?

De kinderopvangapp is er ook voor bedrijven en verenigingen die inzichtelijk willen krijgen wie hun klanten zijn en wat hun klantengedrag is. Meer informatie kunt u verkrijgen op het contactformulier op: www.resultmakers.nl/contact. Wij zullen dan vrijblijvend contact met u opnemen.

Kinderopvangapp Global:

  • Telephone: +31 (0)85 273 60 68

Wilt u reseller worden van de kinderopvangapp?

Speciaal voor organisaties die een kinderopvang(communicatie) app willen uitgeven, hebben wij een resellerprogramma opgesteld.

Om ge-authoriseerd reseller te worden van Kinderopvangapp.be, kunt u contact opnemen met onderstaand contactformulier. Wij nemen binnen 8 uur contact met u op.

Kinderopvangapp Feedback

Wilt u de kinderopvangapp buiten Europa gebruiken of als reseller verkopen?

Kinderopvangapp.be Global

  • Telephone: +31 (0)85 273 60 68

Bedrijfsgegevens

Kinderopvangapp.be
info@resultmakers.nl
België – Nederland
+31 (0)85 273 60 68